Kwaliteiten

Binnen Supplyparts is duidelijke communicatie richting onze klanten van groot belang. Wij maken gebruik van verschillende soorten kwaliteiten voor de producten die we aanbieden. Om duidelijkheid te verschaffen richting onze klanten hebben wij al onze producten voorzien van kwaliteitslabels. Waar de verschillende kwaliteiten voor staan leggen we dan ook graag aan u uit.

Kwaliteitstabel

Hieronder is structurering te vinden van onze kwaliteitsgradaties met de bijbehorende uitleg per kwaliteitssoort en garantietermijn.

Original New
Original New staat voor een volledig nieuwe en 100% originele onderdeel die rechtstreekst wordt geleverd vanuit een geautoriseerde leverancier. Dit is de hoogste kwaliteit die te verkrijgen is op de markt.
2 jaar garantie
Factory std
Factory Standard zijn volledig nieuwe displays die in termen van kwaliteit niet onder doen aan de volledig originele schermen. Dit geldt voor zowel de LCD als alle overige componenten die zijn verwerkt in de display.
2 jaar garantie
Pulled
Pulled onderdelen zijn gebruikte onderdelen die kwalitatief genoeg zijn om verkocht te worden. Ze zijn gemonteerd van originele telefoons en bevatten nauwelijks tot geen krassen.
2 jaar garantie
Refurbished
De kwaliteit ‘refurbished’ staat voor een display met een gebroken touchscreen en een werkende LCD die later is gerefurbished door er een nieuwe touchscreen op te monteren.
2 jaar garantie
Soft OLED
Soft OLED is een display met een flexibele OLED scherm. Deze displays worden vervaardigd van kunststof waardoor ze langer mee gaan. Door de buigbaarheid van het OLED scherm gaan deze displays ook minder snel kapot.
2 jaar garantie
OEM
OEM is de kwaliteit die wij gebruiken voor small parts. Voor small parts is dit vaak de hoogste kwaliteit die te verkrijgen is op de markt.
2 jaar garantie
In-Cell
In-Cell displays zijn hogere kwaliteit Aftermarket displays. Bij In-Cell displays is de digitizer reeds in de LCD verwerkt. In-Cell is een stabiele kwaliteit en hebben een levendige beeldkwaliteit en resolutie.
2 jaar garantie
Aftermarket
Aftermarket is een kwaliteit waarbij alle componenten geïmiteerd zijn. De componenten komen uit meerdere fabrieken. Elke fabriek focust zich op één stap van het productieproces. De kwaliteit is gemiddeld ten aanzien van de hoogste kwaliteit.
2 jaar garantie
Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×